SNOWATTACK: Най-големия ски и сноуборд фестивал в Европа, повеждан ежегодно във Френските Алпи.

(29 януари – 5 февруари 2011, Франция)

SNOWATTACK е най-големия ски и сноуборд фестивал в Европа, който създаде неподозирани възможности за спорт и забавление. Една изпълнена със динамика седмица, в която се преплитат дневните спортни занимания и лудите партита, продължаващи до зори. И всичко това подплатено със световноизвестни изпълнители и над 4000 любители на ските, борда и яките купони.

Започвайки от световноизвестните  Pendulum, минавайки през Krafty Kuts и стигайки до DJ Beauty, от унгарците Compact Disco до DJ Palotai, всички ще имат една единствена цел – да взривят жадната за забавление аудитория. За 2011 организаторите са се погрижили да съберат творците, които са нужни за протичането на перфектния музикален фестивал и естествено да ги закарат на снежните алпийски склонове.

Чрез ски-картата „Grand Galaxie” участниците във фестивала, ще имат достъп до над 1000 километра  добре поддържани и разнообразни писти с гарантирана снежна покривка и денивилация 1300 метра, както и до неотдавна реновирания fun park. През 2011 и региона на Vars влиза в обхвата на SNOWATTACK и „Grand Galaxie” – това е мястото, което ще задоволи желанията и на най-претенциозните екстремни райдъри с разнообразни състезания: 7-мо първенство Naturelle Freeride, Big Air champs, Night Shift (нощно спускане), Samsung Screen Ride. А тези, които след всичко това имат още сили, могат да скочат във вихъра на Nokia Парти-Арена.

На SNOWATTACK 2011 момичетата, пътуващи самостоятелно или задружните компании, получават още по-голямо внимание от това, което получиха на предходното издание на фестивала. Всички избрали специално разработения за момичета пакет „Snow Chix” получават безплатно обучение, на което със сигурност ще се запишат и напредналите, имайки предвид атлетичните и симпатични ски и борд инструктори, както и 30%-а отстъпка при наемане на екипировка. Естествено и тази година на тяхно разположение ще е изкусният екип на Прическа-Грим-Командо, който ще превърне всяка дама в конкурент на Анджелина Джоли за сърцето на Брад Пит и естествено ще го накара да се размисли.

Ако това не е достатъчно ще споменем, че тази година гост ще бъде и световноизвестния фитнес инструктор Balázs Füzessy със своя екип Fitline и ще дава уроци по танци и аеробика на всички желаещи, както и съвети за здравословен начин на живот. На тези, които не са много фенове на „стъпка на ляво, стъпка на дясно” със сигурност ще допадне факта, че хореографът Tony Stone, който обиколи целия свят като танцьор от балета на покойния Майкъл Джексън, ще сподели част от знанията си със всички заинтересовани всяка вечер преди нощните партита.

Започвайки от 1100 квадратната Nokia Парти-Арена и стигайки до уютното Non-Stop MEEX Hüttе всеки ще може да си намери перфектното място за забавление. Ще се организират множество тематични партита – Black&White Party, Boogie Night, Sunset Party, SNOW CHIX LadiesNite, Fire Camp Hütte Party и още и още. А присъствието на Pendulum (dj-set), Krafty Kuts, DJ Beauty, Palotai, Karányi, Karmatronic, Ludmilla, Compact Disco, Hősök, Peaches and Cream и останалите изпълнители ще разбие докрай алпийската тишина.

На SNOWATTACK – независимо дали в 8 сутринта или 8 вечерта, дали преди, по време или след спускането – усещаш, че не си на обикновено място. Да, не си на обикновено място защото това е най-големия ски и сноуборд фестивал в Европа. Мястото, където ще срещнеш звезди от световни величини, където ще можеш да минеш над 1000 километра писти, където можеш да избираш между луксозно VIP настаняване и апартаменти за всеки джоб и мястото, където ще можеш да избухнеш заедно с 4000 парти-манЯци.

Ако не искаш да пропуснеш възможността да присъстваш на  SNOWATTACK 2011, посети www.snowattack.bg и заяви участие!