Какво е SNOWATTACK?

…. Не се заблуждавайте! Това не е покана за борба със снежни топки между два квартала… Събитието започва преди 5 години, като обикновен зимен лагер, само с 200 души участници. В следващите си издания обаче, т.нар. лагер буквално избухва в ски и сноуборд фестивал. Повтаряме – фестивал .. и избухва.. :)

През 2010 година, SNOWATTACK успява да събере повече от 4000 спорт и парти манЯци на едно място и си спечелва прозвището „Най-големия ски и сноуборд фестивал“. Той вече се организира ежегодно във Френските Алпи. Добрите езици от Partyweek ни подшушнаха, че партиарената е по-голяма от 1 декар. Това по наши мерни единици е 12 пъти бар ПЕТЪК. А ако сте попадали при нас в петък вечер, значи сте снабдени и с понятие за „мазало“. Ние лично, се позачудихме, в такъв случай, колко ли е голям снежния парк ….

Все пак обаче Snowattack в кръвта си остава лагер, което води със себе си и следните задължителни елементи от програмата – готвена храна, строг спортен режим и ежедневни състезания; задължителни партита; полудяване под влияние на много добра музика * или нечовешки изпълнения на скиори и сноубордисти; участия в игри по надпиване, готини хора на килограм и… борба със снежни топки.. :)

Бар „ПЕТЪК“ ще бъде щастливия хост на beforeparty-то за този фестивал. Отново ще се озовем в любимата си роля на „треньори“ и ще помогнем на хората от Partyweek, да проведат една кратка предварителна подготовка за този „зимен лагер“. Яко, а?
04.12 събота, 21:00, в бар „ПЕТЪК“ със SAVA

*В SNOWATTACK 2011 ще се включат Pendulum и Krafty Kuts, които напомняме, често участват в създаването и продуцирането на музиката към много ски, сноуборд, скейт и маунтинбайк филми. Тези имена попадат и сред любимите музикални творци на екипа на бар „ПЕТЪК“ така че мислете му….

За повече информация посетете: snowattack.bg, partyweek.eu или skankdal.com