Доказано е, че зимата не е пречка за динамичните натури, които постоянно се занимават с активна спортна дейност или са любители на туризма. Едно от най- важните неща е как сме облечени. Тъй като въздухът е най-добрият изолатор, добре е връхните дрехи да не са плътно прилепнали към тялото. Така въздушните прегради, които се образуват между пластовете дрехи, осигуряват защита срещу студа. В този случай най-добре е бельото да не е памучно, защото при изпотяване в студено време памучните тъкани охлаждат тялото и това може да доведе до измръзване. Затова трябва да използвате по-специално бельо.

Oнлайн  Mагазин DimiBike.com предлага на всички любители на туризма и екстремните спортове ТермоБельо HI-TEC- уникална комбинация от функционалност, комфорт и красив дизайн. Анатомичната кройка, различно разтеглива в отделните зони, го прави предпочитано за активно движение. Предлагаме дамски и мъжки термоклин, а също дамска и мъжка термоблуза в различни размери и цветове. Изделията са с плоски шевове за по-голям комфорт, нямат странични ръбове, а останалите ръбове по тях по никакъв начин не притесняват тялото. При направата на бельото е използвана технологията Coolmax- четириканално полиестерно влакно с водоотблъскваща функция. То изключително бързо провежда влагата до най-горния слой на материята.

ТермоБельо HI-TEC е изработено от полиестер, полиамид и спандекс- най-подходящите материи за спортни облекла. Те охлаждат тялото, като позволяват на въздуха да циркулира по-бързо. Леки са и позволяват на кожата да диша. Освен това синтетичните материи се поддържат по-лесно и имат по-дълъг живот. Най-важните му предимства пред други видове бельо са: ултралеко, с плоски шевове, бързосъхнещо, абсорбира и отвежда влагата при изпотяване отвътре навън, еластично и нагаждащо се според формата на тялото.

Различните видове ТермоБельо HI-TEC може да закупите от Eлектронен Магазин Дими Байк.