На 25 и 26 септември 2010г.  Ping Pong Club Chooo и ttfans.org  организират турнири в категории Даца, Аматьори и OPEN. Освен парични награди ще има и много предметни награди осигурени от различни спонсори. Всички срещи се играят във формат 3 от 5 гейма.

Програма

  • Събота, 25 септември 10:00 ч. – начало на турнир за деца момичета и момчета до 16 год. Такса за участие 5 лв. Първите четири от децата имат право да се включат безплатно в основната схема на турнира за аматьори от 12:00 на същия ден и да се борят за челно класиране. Краен срок за записване до 09:30 ч. в деня на състезанието.
  • Събота, 25 септември 12:30 ч. – начало на турнира за Аматьори. Такса за участие 10 лв. Право на участие имат мъже и жени от всички възрастови групи без бивши състезатели от Висша и А група на БФТМ от последните 3 год. или шампиони на България в различни категории и без настоящи състезатели картотекирани за отбори играещи в Б група, А група и Висша лига на БФТМ. Първите четирима класирали се имат право на безплатно участие в турнирната схема на ОPEN турнир в неделя. Краен срок за записване до 12:00 ч. в деня на състезанието.
  • Неделя, 26 септември 10:00 ч. OPEN турнир – право на участие имат всички желаещи без ограничение във възрастта и пола и нивото на майсторство. Такса за участие 10 лв. Краен срок за записване до 09:30 ч. в деня на състезанието.

На 25 и 26 септември 2010г. Ping Pong Club Chooo и ttfans.org организираме турнири в категории Даца, Аматьори и OPEN. Освен парични ще има традиционно и много предметни награди осигурени от различни спонсори. По-долу може да се запознаете с програмата на събитието и да намерите контакти и информация за записване.

Етикети:, , ,