meryl-skinlife-copy-1MERYL SKINLIFE® – 100% polyamide

Meryl Skinlife® e 100% полиамидно, бактериостатично влакно. Поддържа естествения бактериален баланс на кожата, независимо от нивото на дейността. Нормално, човешката кожа има наличие на бактерии. Високото ниво на бактерии, както и пълното им отсъствие, води до различни проблеми (алергии, миризма, заболявания и др.). Meryl Skinlife® не свежда нивото на бактериите по – ниско отколкото е нормалното им присъствие върху кожата

isolwoolISOLWOOL® – 50 % polypropylene + 50% wool

Перфектна комбинация от Мериносова вълна и полипропилен Meraklon, която увеличава механичната устойчивост на вълната. Изделията от този материал са изключително устойчиви, като в същото време осигуряват отличен топлинен комфорт.Материите изработени от ISOLWOOL® са пет пъти по – устойчиви от тези, изработени от 100 % вълна. Термозащитата се дължи на изолационните свойства на полипропилена Meraklon и на структурните свойства на вълната. Тази комбинация гарантира идеална телесна температура и при най – тежките климатични условия.

polycolon POLYCOLON – 100% polypropylene

Висококачествено полипропиленово влакно от Schoeler Австрия. Polycolon® поддържа комфорта на тялото и го запазва сухо, независимо от степентта на изпотяване, като отвежда влагата. Polycolon е изключително лека и здрава материя,  отблъскваща влагата, като същевременно изсъхва изключително бързо.

Етикети:, , ,