Блог на магазин ЯКО
Спорт и Туризъм

Нови публикации

Архиви

Календар

февруари 2018
П В С Ч П С Н
« авг    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Следете ни в:

магазин Яко в Facebook магазин Яко в YouTube Блогът на магазин ЯкоМагазин Яко в Twitter

 

май 14th, 2010 | in Видео | 1 comment

Етикети:

май 14th, 2010 | in Статии | Leave a comment

Снимка на Powerball

PowerBall е пластмасова топка, с идеалната големина за удобно хващане, с гумен пръстен и втора топка в нея, която се въти свободно около оста си. Вътрешната топка се завърта посредством канапче при което голямата топка започва да мърда в ръката, като се клатушка равномерно във всяка посока, като крайния ефект е, че ръката започва леко да се върти от китката. Това е ключов момент – трябва да се противопоставите на това килване и да си мърдате ръката по подобен начин, само че, малко по-бързо. Веднага се усеща как powerball-а започва да забързва, като издава специфичен звук на излитащ хеликоптер. Ако сте го направили както трябва скоро вътрешната топка се върти с десетина хиляди оборота в минута, а ръката ви едвам ще я задържа. Чувството е много странно – все едно нещо не е наред.

PowerBall всъщност е уред за физически упражнения, за пръсти, бицепс, трицепс – като цяло за целите ръце. Натоварването е точно толкова, колкото бързо си въртите ръката – може да правите леки тренировки, можете и по-тежки. Няма батерии, няма неудобство – можете да си го правите във рейса, колата, в офиса и където още пожелаете.

Официалната история е, че тази PowerBal топкаl е разработен от NASA, с цел да има как да тренират космонавтите докато са в безтегловност.

Можете да видите цени на powerball в магазин ЯКО и да си поръчате.

Етикети: