Блог на магазин ЯКО
Спорт и Туризъм

Нови публикации

Архиви

Календар

август 2018
П В С Ч П С Н
« авг    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Следете ни в:

магазин Яко в Facebook магазин Яко в YouTube Блогът на магазин ЯкоМагазин Яко в Twitter

 

април 28th, 2010 | in Технологии | Leave a comment

comtex logo100 % полипропиленово влакно със силно водоотблъскващо свойство, осигуряващо висока проводимост и ниска степен на абсорбация. Изключително гладката повърхност на влакното е в състояние да прехвърли влагата извън кожата с невероятна скорост. Така кожата ви ще остане суха дори и при условия на интензивно натоварване. Топлинната проводимост на Comtex влакно ® е много ниска, което позволява поддържането на идеален топлинен климат дори в студено време.

Етикети:, , ,

април 27th, 2010 | in Технологии | Leave a comment

tactel.

Специално полиамидно влакно, предназначено за създаването на тъкан, съчетаваща в себе си отличен въшен вид, чувство на комфорт и практичност. Основните качества на тази тъкан са:

picto_strength – изключителна здравина -Tactel® влакното дават възможност за производството на материи, които са три пъти по-здрави (устойчиви) в сравнение с тези, произведени на базата на естествени влакна.

picto_softness – мекост – Според най-прецизните тестове, Tactel® влакното, е най-малко два пъти по-меко, в сравнение с повечето други влакна.

picto_lightweight – лекота – Материи с Tactel® са най-малко с 20 % по-леки от повечето други материи, за покриване на една и съща площ.

picto_easycare – лесно поддържане – Tactel® влакното, изсъхва осем пъти по-бързо от памука.

picto_breathability- Паропропускливостта, е едно от основните свойства, що се касае за комфорта на една материя. Материите, изработени с Tactel® отговарят и на най-високите изисквания в това отношение.

picto_versatility- универсалност – С Tactel®, могат да бъдат разработени всякакъв тип мъжко, дамско, или детско облекло, дори и аксесоари.

Етикети:, ,